Pentru a va convinge de calitatea produselor noastre, va invitam sa ne vizitati la showroom-ul nostru din Bucuresti, B-dul Ghencea nr. 154, in incinta Centrului de Mobila Danielli Design, la etajul 1.

Garantia canapelelor de piele SelectSofa este de 24 luni.

SelectSofa nu foloseste placaj stratificat pentru colectia sa, ci numai lemn solid, ceea ce asigura o rezistenta sporita. Structura este realizata din lemn de fag. Umiditatea optima a lemnului este atinsa prin metode naturale, fapt care creste rezistenta si durata de viata a structurii. Elasticitatea spatarului este realizata prin intermediul chingii elastice si a spumei poliuretanice.

Elasticitatea sezutului este realizata prin intermediul unui sistem de arcuri sinusoidale cu grosimea de 4 mm, folosita impreuna cu perna de arcuri biconcentrice sau a chingi elastice si a spumei poliuretanice.

Spumele poliuretanice folosite la realizarea canapelelor au densitati de 20 kg/mc, 23 kg/mc, 30 kg/mc si 35 kg/mc combinate astfel incat sa confere confortul si durabilitatea dorite. Spumele poliuretanice sunt imbracate cu vata siliconica.

Pielea de import de Calitata I-a este captusita cu vata siliconica.


Pentru fiecare canapea sau set de canapele cumparat, SelectSofa ofera o crema pentru tratat si curatat pielea.


Canapelele sunt executate din piele naturala de import de cea mai buna calitate si piele ecologica astfel: -piele naturala: sezutul, spatarul, cotierele si partea din fata; -piele ecologica: spatele si lateralele in exterior.


Puteti mixa componetele fiecarui set de canapele in orice fel pentru a raspunde necesitatilor dumneavoastra. Puteti deasemenea alege orice culoare.


Pentru a vizualiza paleta de culori disponibile: CULORI PIELE.

Va invitam sa vizionati catalogul nostru cu CANAPELE.


Echipa SelectSofa.

contacteaza-ne

telefoane

Discuta acum cu un expert Mob&Deco!